TVIP S-BOX

 • TVIP S Box v.605

  CHF 120.00.- Nje here
  Porosit Tani
  • 3840 x 2160 (Ultra HD 4K), USB; HDMI, LAN, WLAN - Rezolucioni maksimal prej 3840 x 2160 (Ultra HD 4K) - Procesori katër-core i Amlogic S905X me 2 GHz, 8 GB Flash dhe RAM 1 GB - Integrimi pa tel në rrjetin shtëpiak dhe transmetimi i përmbajtjes së ruajtur në vend falë WLAN Ndërfaqja - rishikim i mediave përmes portit USB (2x) dhe slot kartash micro SD - qasje në përmbajtje të gjerë OTT siç janë YouTube, rrjete sociale, parashikimi i motit, etj. Mikro-SD, Rezolucioni maksimal
 • TVIP V.410SE S-BOX

  CHF 99.00.- Nje here
  Porosit Tani
  • Linux / Android 4.4 (KitKat) WEBPORTAL, IPTVPORTAL, Stalker, Microimpuls, HTML5/JS portals
 • Telekomandë

  CHF 19.90.- Nje here
  Porosit Tani
  • TVIP v.410, v412, V.415, V.110 V.501
 • Extra Ofert TVIP S Box v.605

  CHF 79.00.- Nje here
  Porosit Tani
  • Jeni abonues të Power Alb, ju shfrytëzoni Tvip box v.410 /412
   Por tash keni mundësinë Tvip boxin tuaj të vjetër ta ndërroni me TVIP BOX 4K
   TVIP BOX 4K Utra HD me procesor më të shpejt dhe ram të dyfishuar.
   TVIP BOX 4K Ultra HD kushton 149.-chf / por ju e pagoni vetëm gjysmën e cmimit.
   Dekoderin e vjeter e ktheni mbasi tju mbrie dekoderi i ri.

   79.-chf

   Kjo ofert vlen vetëm për Klientët të Power Abl.