News

Nov 13th PLATFORMËN POWER ALB MUND TA SHIKONI NË TË GJITHA PAISJET

PLATFORMËN POWER ALB MUND TA SHIKONI NË TË GJITHA PAISJET   Testline 24h Nuk ka rrezik! Testoni shërbimin tonë 24 orë falas.   IPTV Botërore Ne ju ofrojmë një zgjedhje prej mbi 30 vendeve të ndryshme.   Filma Mund të shikoni filmat më të fundit nga e gjithë bota. Instalimi i ... Read More »

Nov 13th SUPER ZBRITJE SEZONALE

Mbi 1000 kanale televizive pa antenë satelitore Prej të cilave mbi 200 kanale në gjuhën shqipe Filma aksion, komedi, dramë etj Sport Liga e kampionëve dhe kampionatet e shteteve evropiane Filma vizatimor për fëmijë Serialet më të shikuara turke me përkthim dhe dublim në gjuhën shqipeKontakt : Viber , WhatsApp +41792741892 / Tel: ... Read More »