PLATFORMËN POWER ALB MUND TA SHIKONI NË TË GJITHA PAISJET

 

Testline 24h

Nuk ka rrezik! Testoni shërbimin tonë 24 orë falas.

 

IPTV Botërore

Ne ju ofrojmë një zgjedhje prej mbi 30 vendeve të ndryshme.

 

Filma

Mund të shikoni filmat më të fundit nga e gjithë bota.

Instalimi i Shpejtë

Llogaria juaj do të hapet dhe konfigurimi do të përfundojë brenda 15 minutash.

 

Shfrytëzimi

Platforma që përdorni është formati më i përshtatshëm dhe më i lehtë.

 

Cilësia Ultra HD

Më shumë se 600 kanales janë në dispozicion në rezolucionin më të lartë.

Smart TV

Shikoni të gjitha kanalet televizive përmes Smart TV.

 

Stop & Play

Ndalo kohën me një buton dhe shiko TV kur të dëshirosh ti.

 

Replay TV

Shiko kur dhe sa herë të duash kanalet e regjistruara për ty.

 


Wednesday, November 13, 2019

« Kthehu